Välkommen att besöka oss!

Varje onsdag mellan kl. 15:00-18:00 är du inbjuden till en unik upplevelse då vårt professionella team står redo att betjäna dig i vår Spabutik. Det är den perfekta stunden att få professionell hjälp och samtidigt utforska vår ekologiska lyx eller hitta den perfekta gåvan.
Vill du boka behandling?
Våra behandlingar bokas smidigt via vårt online bokningssystem här.

”Hos oss är du i huvudfokus”

När du väljer att fördjupa din avkoppling är det terapeuten Anna som tar hand om dig. Anna, med sin bakgrund som idrottsledare, massör och kosmetolog, har omfattande erfarenhet från nordens ledande spa-anläggningar. Hennes dedikation till kunden och passion för skönhet och välbefinnande genomsyrar varje behandling.
Hos oss är Du i huvudfokus. Vårt varumärke strävar efter att skapa en inspirerande och vilsam upplevelse för dig. Oavsett om du söker avkoppling eller expertis, är vårt Spa en plats där kvalitet och personlig omsorg möts. Vi ser fram emot att välkomna dig till en stund av ren njutning och inspiration!

Dessa dagar håller vi stängt under 2024
(vi vet inte om några stängda dagar än)

Tule käymään

Myymälämme on avoinna joka keskiviikko klo 15.00-18.00.
Täällä voit saada henkilökohtaista neuvontaa ekologisista ihonhoitotuotteistamme ja kokeilla niitä ennen ostoa. Tarjoamme palvelua ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme tarpeiden mukaan.

Ihonhoitotuotteiden lisäksi voit ostaa meiltä myös kauniita lahjoja.

Tule ja vieraile meillä mukavien ekologisten ja kestävien tuotteiden ostoskokemuksessa.

Löydät myymälämme osoitteesta Kirkkotie 4 liikehuone.2 68500 Kruunupyy.
 
TERVETULOA!

Pidämme suljettuna seuraavina päivinä:
- 20.9.2023