Vi lanserar SALT BODY SCRUB

Vi lanserar SALT BODY SCRUB

THIS IS A SUMMER MUST HAVE!

Saltskubb för kroppen, händerna och fötterna.

Nu var det högtid för lansering av en ljuvlig kroppsskrubb med himlayasalt och epsomsalt, den tillför huden mineraler och magnesium, så du kan vara säker på att huden kommer tacka dig!

Berikad med kokosolja och ljuvlig nyponfröolja. Som de flesta vet så är nypon en fantastisk källa till vitamin-C men innehåller även karotin, alfa-linolensyra och retinsyra (vitamin A-syra). Retinsyra är en nedbrytningsprodukt av vitamin-A och förekommer i nyponfröolja. Retinsyra har länge använts i hudvård mot akne och solskadad hud och har även väl dokumenterade effekter på fina linjer, pigmentfläckar och andra ålderstecken på huden då ämnet går ända ner i underhuden.

Saltskubb passar utmärkt för kroppen men även en räddare för torra händer och fötter.

Doftar underbart av apelsin som för dig direkt till en solig strand även en regning dag hemma i badrummet. 

 

ANVÄNDNING

Används på kropp, händer och fötter. (Ej i ansiktet)

  • Applicera på ren hud, ta en liten mängd av skrubben i dina händer. Använd en spatel eller en ren sked för att skopa upp den mängd du behöver, alternativt rena fingrar. 
  •  Fördela skrubben mellan dina handflator och massera varsamt ut skrubben i cirkulära rörelser på huden, fokusera på torra områden som behöver extra exfoliering. Kom ihåg att INTE exfoliera redan känslig/tunn hud.
  • Ge dig en stund av avkoppling, njut och andas djupa andetag under tiden du tar hand om dig.
  • Skölj av noggrant med ljummet vatten för att avlägsna all salt från huden. Du kommer märka att din hud lämnar väldigt mjuk och återfuktad. Torka av varsamt med handduk.
  • Vi rekommenderar att du kapslar in fukten i huden genom att applicera en kroppsolja efter användning.
  • Upprepa vid behov och kom ihåg att använda salt skrubben på endast torra områden.
  • Salt scrub är också perfekt för dig med torra fötter eller om du vill fräscha upp dina fötter under sommaren om du går barfota. Ger en härlig ren och mjuk känsla till dina fötter. Tappa gärna upp ett fotbad och använd skrubben efter en stund i badet.

 

Förvara gärna på en sval plats, under +25°C som är skyddad från direkt solljus.

Prova och bli förtjust! - Trevlig sommar önskar vi dig på I'M 💚

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti