Revitalizing Massage & Body Oil ❤️

Revitalizing Massage & Body Oil ❤️

Revitalizing Massage & Body Oil ❤️

Denna kroppsolja innehåller 5 effektiva eteriska oljor som hjälper kroppen rensa, reparera och återvitaliseras.

Oljan hjälper bindväven och lymfsystemet att renas från toxiner (gifter). Den verkar dämpande på svullnad och vätskeansamlingar samt ökar blodcirkulationen.

Kan används som kroppsolja eller masseras på lymfnoderna vid behov. Även perfekt att använda på utsatta områden som svullnande ben. Produkten är 100% ekologisk och vegan vänlig.

Många är vi där idag, där våra kroppar av omgivningen attackeras av kemikalier. Kemikalier finns runt oss ständigt och vare sig vi själv försöker rensa bort dem så finns de trots allt, mer eller mindre förstås. Många av oss kan gå runt med olika symptom i kroppen som kan yttra sig som migrän, svindel, hjärndimma, trötthet, värk, vätskeansamligar osv..pga av just Kemikalieöverbelastning. Det är många som är/varit där och får kämpa på med det varje dag, att vara på gungbrädan varje dag, försöka passa in så att kroppen tål att t.ex åka och tanka bilen eller kanske vistas i en omgivning med mycket folk..

 

Ingrediens listan är mycket kort för produkten men den är effektiv och stöttande, innehållet kan du läsa mer om här och hur de eteriska oljorna verkar..

 

Sesamoljan: Passar alla hudtyper och tränger bra in i huden, särskilt bra vid torr hy eftersom den innehåller Omega-6 vilket är stärkande för huden.

Cederträ: Är mycket effektiv för att dränera och stimulerar lymfan. Grapefrukt: Är renade och motverkar vätskeansamlingar i bindväven, stimulerar lymfan och blodcirkulationen. Geranium: Balanserar hormonsystemet och har cellförnyande egenskaper för huden, och är vätskedrivande. Ingefära: Ökar cirkulationen, släpper svullnader och hämmar inflammation. Enbär: Är avgiftande och renade för hela kroppen. Den är vätskedrivande och hjälper därför mot celluliter och för att rena bindväven och lymfan.

 

Oljan kommer finnas i storlek 10 ml och 50 ml, även större förpackningar till terapeuter, den lilla 10 ml flaskan är praktisk att bära med sig och när kroppen börjar känna sig hängig kan man lätt smörja in sig med lite olja för att stötta kroppen, dessutom har den en härlig jordnära doft!

Eller om man vill ta steget och börja leva ett mer giftfritt liv, då är oljan en bra start för kroppen att börja detoxa ut allt den samlat på sig under åren..

 

Den här oljan hjälper kroppen att rensa ut, repareras samt stöttar och hjälper den för att återfå sin vitalitet.

 

Hoppas ni kommer tycka om ❤️

Produkten inväntar sin slutliga etikett och finns inom en snar framtid uppe i webbshopen 🤩😍 Håll utkik!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti